Subscribe via RSS Feed

Kako postati Youtube partner?

Svi mi non stop visimo na -u, gledamo ili postavljamo snimke o svemu i svačemu. Stvarno nema čega nema… je najveća on line društvena mreža orijentirana na video sadržaj. No jeste li ste znali da plaća onima čiji video zapisi imaju puno pregleda? Niste? E pa sad znate! Dakle, možete zaraditi dodatno slanjem videa na YouTube, a evo par jednostavnih koraka kako početi…

Prvo što trebate napraviti je kreirati korisnički račun na YouTube-u. Jednom kad imate svoj račun, morate se upoznati s tim kako slati (upload-ati) video, dodati imena videa i ključne riječi, te se upoznati sa kategorijama, sekcijama i samim sadržajem. Zatim trebate imati dobre ideje za video. Možete snimati sve što vam padne na pamet! Ipak nekako najbolje prolaze najgluplje snimke stoga budite kreativni… Ako imate snimke koje će se viralno širiti internetom to bi vam mogao biti dodatni ili čak primarni izvor zarade. Većina YouTube partnera su mladi ljudi i oni zarađuju veliki novac. Neki i preko 200.000$ godišnje!

Kako postati ? Nakon što ste uploadali (poslali) razne video sadržaje kliknite na  link „Partnership“ na naslovnoj strani YouTube-a ili kliknite na  http://www.youtube.com/partners.  Tu se možete prijaviti za YouTube Partnerhip Program. Da biste postali partner na YouTube-u morate se prijaviti, jednom kad ste se prijavili YouTube će pregledati vaš zahtjev. Pregledat će ukupni broj vaših videa, koliko često šaljete video sadržaj i koliko su video zapisi imali pregleda. Svi ovi faktori utječu na odluku da li ćete postati partner u YouTube plaćenom programu ili ne. Zato prije nego se prijavite za YouTube Partnership Program uploadajte dosta videa i nemojte se prijavljivati sve dok te video snimke ne budu imale određen broj pregleda. Kada vas YouTube prihvati u svoj Partnership Program dozvoljeno vam je primanje provizije od Google oglasa koji se prikazuju uz vaš video. Recimo da netko gleda vaš video i primjeti oglas postavljen sa strane vašeg videa, ako klikne na oglas YouTube od tog klika djeli zaradu sa vama.

Popularne ključne riječi na tražilici za ovaj post:

Nema sličnih članaka.

Tags: , , ,

Category: Youtube

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.